Meerwaarde van de aroma's

Een goed uitgevoerde massage met enkel een basisolie heeft vele voordelen; de huid wordt gevoed, ons gelukshormoon oxytocine komt vrij, stress vermindert, de weerstand verhoogt, de doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd, de spieren losgemaakt. waardoor meestal een diepe relaxatie tot stand komt.

Door aroma's toe te voegen aan de basisolie spreken we naast het fysieke ook het emotionele en mentale niveau van de cliŽnt aan waardoor een diepere heling op gang wordt gebracht.

De flesjes zijn samengesteld met aroma's die het emotionele, mentale en spirituele niveau van de cliŽnt terug in balans brengen.

Droommassage
met heerlijke aromaís

Je kan kiezen tussen 7 verschillende flesje met elk zijn eigen specifieke werking. Bij elk flesje hoort ook een bepaalde affirmatie.

 

Bij elke massage plant je dus ook de positieve zaadjes van de bijhorende affirmatie in je systeem.

Wanneer je affirmaties lang genoeg en gefocust gebruikt, valt het op dat oude negatieve overtuigingen geleidelijk transformeren in nieuwe positieve overtuigingen.

1. Love potention: De LOVE POTION transformeert angst naar vertrouwen en stuwt je energie opwaarts

2. Pure Passion: De Pure Passion blend is samengesteld om het contact met anderen te verbeteren, los te komen van schuld en om al je gevoelens te handhaven. 

3. Rise & Shine: De RISE & SHINE zal je helpen je persoonlijkheid te ontdekken en je in de richting van je eigen levensdoelen sturen. 

4. Flower Child: De Flower Child synergie stemt je af op dankbaarheid, geluk en liefde, ook de liefde voor jezelf. Want je kan pas van een ander houden als je eerst van jezelf houdt.

5. Speak your heart: De Flower Child synergie stemt je af op dankbaarheid, geluk en liefde, ook de liefde voor jezelf. Want je kan pas van een ander houden als je eerst van jezelf houdt.

6. High Senses: Deze blend helpt je geest te verhelderen opdat het het EGO kan ontmaskeren en zo emoties kan veminderen en je kan verbinden met je gevoelens.

7. Soul Dance : Deze blend opent de kruinchakrapoort opnieuw in twee richtingen; naar buiten, voorbij onszelf tot in oneindige, en binnenwaarts, naar de wereld van visioenen, schepping en manifestatie.