Leef Bewust

Mijn diensten

Dieptemassage

€50 / uur

€75 / 90 min

Ontdek de kracht van een dieptemassage.

Bij deze doelgerichte massage wordt diepe druk toegepast om spanning en pijn in spieren en gewrichten te verlichten. Maar dat is nog niet alles.

Met onze dieptemassage kunt u:

 • Directe pijnverlichting ervaren: Voel onmiddellijke verlichting van spier- en gewrichtspijn terwijl de endorfines vrijkomen in uw lichaam.
 • Stress en spanning loslaten: Laat de dagelijkse stress van u afglijden terwijl de diepe druk uw lichaam en geest kalmeert.
 • Bewegingsvrijheid herwinnen: Verbeter uw mobiliteit en flexibiliteit door vastzittende spieren en knopen los te maken.
 • Preventieve zorg: Voorkom blessures en ongemakken door regelmatig een dieptemassage te ondergaan.

Ontspanningsmassage

€50 / uur

€75 / 90 min

Onze ontspanningsmassage is ontworpen om spanning te verlichten, stress te verminderen en uw algehele welzijn te verbeteren.

Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van zachte, kalmerende technieken die de spieren ontspannen, de bloedsomloop stimuleren en de geest tot rust brengen. Het resultaat is een diep gevoel van ontspanning en vernieuwde vitaliteit.

Voetreflexologie

€45 per uur

Ontdek de helende kracht van voetreflexologie.

Het helpt je om je lichaam en geest in balans te brengen, terwijl u geniet van een diepe ontspanning.

Wat is voetreflexologie? Voetreflexologie is een holistische therapie die de reflexpunten op de voeten stimuleert om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Elk deel van uw voeten correspondeert met specifieke organen en systemen in uw lichaam. Door deze reflexpunten te masseren en te stimuleren, kunnen we de energiestroom herstellen en uw algehele gezondheid verbeteren.

Voordelen van voetreflexologie zijn:

 • Verlicht stress en spanning
 • Stimuleert de bloedcirculatie
 • Verbetert de spijsvertering
 • Verhoogt de energieniveaus
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Bevordert diepe ontspanning en slaap

Fertiliteitsreflexologie

€45 per uur

De weg naar vruchtbaarheid met fertiliteitsreflexologie.

Fertiliteitsreflexologie is een natuurlijke en effectieve benadering om je vruchtbaarheid te verbeteren. Deze techniek richt zich op het herstellen van de balans in je lichaam. Hierbij druk ik op specifieke reflexpunten op je voeten die in verbinding staan met je voortplantingsorganen en hormonale systemen. Door deze reflexpunten te stimuleren, kan ik de doorstroming van energie verbeteren, hormonale onevenwichtigheden aanpakken en je algemene welzijn ondersteunen.

Hotstone massage

€65 per uur

Trakteer jezelf met de luxe van een onvergetelijke hotstone massage.

Een hotstone massage is veel meer dan alleen een traditionele massage. We combineren de helende kracht van aanraking met de warmte van vulkanische stenen om spanning en stress weg te smelten. De stenen worden op strategische punten van je lichaam geplaatst om de bloedcirculatie te verbeteren en spieren te ontspannen. We gebruiken de warme stenen ook om zachte, vloeiende bewegingen te maken, waardoor je volledig kunt ontspannen.

Duo massages

Verwen jezelf en je vriend of vriendin met een ontspannende duo massage.

Geniet samen van twee heerlijke uren vol totale ontspanning, waarbij ik jullie om de vijf minuten afwisselend masseer. Ondertussen leg ik een warme handdoek over de andere. Bovendien verwelkomen ik jullie met een heerlijk drankje naar keuze om de ervaring compleet te maken.

Duo massage - Prijs per persoon: €59
Laat je volledig in de watten leggen en ervaar de ultieme ontspanning met onze klassieke duo massage.

Duo droommassage - Prijs per persoon: €69
Onze luxe droommassage is een unieke ervaring die jullie beiden zal betoveren.

Duo hotstone massage - Prijs per persoon: €69
Deze aanbieding is een combinatie van onze klassieke duo-massage en een ontspannende duo hotstone massage.

Droommassage

€60 per uur

Ontdek onze droommassage met betoverende aroma's, dit is een unieke ervaring van totale ontspanning.

Doordat ik de aroma's toe voeg aan onze basisolie, spreken we niet alleen het fysieke, maar ook het emotionele en mentale niveau aan. Dit opent de deur naar een diepere ontspanning.

Je krijgt de keuze uit 7 verschillende flesjes, elk met een eigen specifieke werking en bijbehorende affirmatie. Met elk flesje plant je de positieve zaadjes van transformatie in je innerlijke systeem.

Ik adviseer je graag over de beschikbare geuren voor de massage.

Volledige handenanalyse

€99

Ontdek de geheimen van jezelf met het analyseren van je handen. Je handen zijn uniek en dragen de verhalen van je leven, persoonlijkheid met zich mee.

Handen lezen is een oude kunst die de lijnen, vormen en kenmerken van je handen analyseert om diepe inzichten te verkrijgen in je persoonlijkheid, levenspad en potentieel. Elke lijn en elke vorm heeft betekenis.

Wat kan je verwachten?
 • Persoonlijke Inzichten: Ontdek meer over jezelf, je sterke punten en uitdagingen, en krijg een dieper begrip van jezelf.
 • Zelfontplooiing: Gebruik de kennis die je opdoet om je persoonlijke groei en welzijn te bevorderen.
 • Empowerment: Handen lezen kan je helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het sturen van je leven in de richting die jij wenst.
Elke hand is uniek en elke lezing is persoonlijk. Ik help je om je eigen verhaal te begrijpen en te omarmen.

Een gezondheidsconsulente werkt complementair met de arts, stelt geen diagnose en vervangt geen medisch noodzakelijke behandelingen.